Ο «Γολγοθάς» των επιχειρήσεων –  «Οι νέοι δεν επιλέγουν εύκολα τις δουλειές μας»

Ο «Γολγοθάς» των επιχειρήσεων –  «Οι νέοι δεν επιλέγουν εύκολα τις δουλειές μας»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μίλησε στο ThemaOnline o Γ.Γ του Παγκύπριου Συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, Φάνος Λεβέντης.

Έκανε αναφορά στην αύξηση του ρεύματος εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι για τις επιχειρήσεις  να ανταπεξέλθουν σε αυτό.

Παράλληλα σημείωσε πως «πέραν από το οικονομικό, εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού, αφού το θέμα έχει ξεφύγει μετά την πανδημία»

«Εκτός του ότι πολλοί Ευρωπαίοι που δούλευαν στη χώρα μας, έφυγαν και πήγαν στις χώρες τους, οι δουλειές μας είναι δύσκολες και έχουν σαββατοκύριακα οπότε οι νέοι δεν τις επιλέγουν εύκολα», πρόσθεσε.

«Οι επιχειρήσεις και να θέλουν να απολύσουν κάποιο αυτή τη περίοδο, δεν απολύουν γιατί μετά δεν θα βρίσκουν προσωπικό»

Καταληκτικά ο κύριος Λεβέντης  αναφέρθηκε στην προσέλευση του κόσμου, επισημαίνοντας ότι «σε αυτή τη δύσκολη εποχή, υπάρχει και μείωση στη συχνότητα των επισκέψεων αλλά και μείωση στην κατανάλωση των πολιτών»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE